Illustratie van:

Busatis 11-02 - Dubbele messenbalk Hoe knoop ik hem achter een smalspoor

Tijdje terug heb ik een dubbele maaibalk gekocht.

Klein probleempje... moet ik de driepunt verlengen zodat deze ver genoeg achter de trekker hangt of kan ik de aanrijbeveiliging wel afzagen zonder dat er iets mis gaat?

Eventueel zou ik de pennen (hef) omkeren zodat de maaier verder naar de zijkant komt te staan zodat de beveiliging mogelijk net naast de trekker komt te hangen?
Als ik de pennen omzet moet ik alsnog de hef best extreem naar 1 kant trekken.

Tips trucks enz enz zijn welkom ook in het gebruik van de machine in het gras.
Zie de foto's op mn profiel. De maaier komt achter mn kleine kniktrekker.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Ik zou de aanrijdbeveiliging laten zitten. Ik weet niet wat je gaat maaien, maar als hij blijft hangen trek je hem zo dubbel zonder die beveiliging. Volgens mij kan die trekker hem wel hebben.
jehan
Aanrijdbeveiliging zekers niet weg halen .. de maaibalk mag iets schuins naar onderen afgesteld worden ...had het hier dat de trekker iets over een bultje ging dat het eind van de balk hoger ging ..heb er wat meegemaaid van de week .maar moet nu eerst wachten op nieuwe v snaren ..die waren heel slecht en gingen kapot van de week

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Busatis 11-02 en hebben de trefwoorden hoe monteren en en afstellen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
5