Migatronic rally 166 werkt niet meer

Beste TF,

Wij hebben een Migatronic rally 166 mig/mag lasapparaat, alleen deze is gestopt met werken. Ik heb er mee gelast, toen werkte die nog prima, weggezet en toen ik hem daarna weer wou gebruiken werkte hij niet meer. Het apparaat krijgt wel stroom want als je de schakelaar van het migpistool indrukt gaat er lampje branden, echter komt er geen gas uit, wordt draad niet gevoerd en maakt hij ook geen contact, iemand die weet waar het aan kan liggen?

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

international xl
Als je last word er in het apparaat een relais geschakelt, deze hoor je ook normaal als je de knop van het pistool indrukt. Deze zorg dat je dan draad , lastroom, en gas krijgt. Ik zou deze is nakijken of deze wel schakelt op het moment dat je de knop indrukt
Case5130
Bedankt voor de tip, ik zal eens kijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN