Gezocht: Gezocht: Wabco 411 016 716 0 lucht compressor (voor op een Atlas of O&K Kraan)

Hoi,

Op mijn O&K Kraan zit een Wabco luchtcompressor type 411 016 716 0
Nu is er iets vreemds aan de hand.

Het compressortje wordt gesmeerd door motorolie, alleen komt de motorolie ook mee het luchtsysteem in, waardoor bij de olie afscheider een redelijke grote 'lekkage ontstaat'.

Er moeten dus nieuwe zuigerveren in, alleen haalde ik hem net open, en de cilinder is ook behoorlijk uitgesleten. (De zuiger is 50mm en de cilinder is 51,4mm)
Ik heb twijfels of het met nieuwe zuigerveren beter zal worden, dus daarom bij deze de vraag of iemand nog een compressor heeft liggen. Het liefst van het zelfde type, maar als het ongeveer 50cc is, ben ik ook geïnteresseerd.

Alvast bedankt,
groeten,
Jordi

Deel dit topic

Reacties

jansi
Ja ik heb nog een compressor staan,maar het merk weet ik niet maar hij pompt nog prima
okfanjordi
Hallo,
Bedankt voor uw reactie. Ik heb even getwijfeld. Maar ik denk toch dat ik de mijne ga laten reviseren. Bedankt voor uw reactie, maar ik heb de compressor toch niet nodig.

Groeten,
Jordi

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , lucht en type geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN