Toch John Deere-trekkers op ATH



Beursbezoekers van Agro Techniek Holland (ATH) zullen toch nog enkele John Deere-machines terugvinden op de buitenbeurs. John Deere-dealer Greve uit Flevoland zet namelijk een aantal John Deere-trekkers en -spuitmachines neer op de eigen stand.

Deel dit topic

Reacties

JD6930
Quote:
John Deere Nederland zegt er in een reactie geen probleem mee te hebben dat Greve John Deere-trekkers op de stand aan het publiek toont. Het verkoopkantoor sluit niet uit dat ook andere John Deere-dealers nog met trekkers naar de beurs komen.

Je zou zeggen dat dat er maar twee( of eigenlijk 1) kunnen zijn... Of 3, als Kraakman er ook weer staat.

Anders zou ik het enkel verwachten van Jamo( wss wel weer met hun Tebbe collega importeur aanwezig) en de Kok.

Tis een beetje duur voor een dealer die er verder niks bij heeft om daar zelf JD te gaan staan promoten lijkt mij. Een stand van alle of meerdere dealers bij elkaar is dan logischer, maar als ze dat zouden willen zouden ze dat ook met JD NL moeten kunnen regelen, en die staan er niet.

Mooi dat er toch nog wat nieuw groen en geel te vinden zal zijn ipv enkel wat oudjes in de oudjeshoek en ergens achter een tentje. 😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC