International 624 - aftakas pakt niet aan

Hallo,

als ik de hendel Lings naar me toe trek moet normaal gesproken de aftakas vrijstaan waar door ik de aftakas erin kan zetten, maar als ik de hendel lings helemaal naar me toe heb en ik wil de aftakas er zitten wil dat niet en hoor ik een ratel geluid. als ik de trekker helemaal uit doe en ik zet dan de aftakas er in en start hem weer draait de aftakas wel en kan dan de aftakas ook weer uitzetten. maar ik kan hem dan vervolgens niet meer er inzetten. wat doe ik fout?

MVG,

Elbert

Deel dit topic

Elbert.

Reacties

Wimsumar
Beste Elbert: De aftakas(hand)koppeling komt niet vrij. Daarom wil het inschakelen (van de tandwielen) niet. De aftakaskoppeling moet opnieuw afgesteld worden.
Elbert.
@Wimsumar okee bedankt
+1
Wimsumar
Beste Elbert:

Quote Reactie van @Elbert.:
bedankt

Foutje, bedankt:

Handleiding erbij:

De goede werkslag van de handkoppelingshendel is 35 mm (gemeten aan de top).
Voor het inkorten/opspannen van het stangenstelsel moet de brandstoftank er af.

Pdf blz 46:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
Elbert.
@Wimsumar u zegt gemeten aan de top 35 mm. wat moet ik zien als top?
Wimsumar
Beste Elbert:

Quote Reactie van @Elbert.:
gemeten aan de top 35 mm

Zowel de franse uitleg als wat Google translate er van maakte, was het voor mij ook raadselachtig. Meest logische is dat men bedoelt dat de vrije slag van de handkoppelingshendel (gemeten bovenaan de hendel) 35 mm moet bedragen.

Zie afbeelding op pagina 74:

drive.google.com/file/d/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 en hebben de trefwoorden trekker en aftakas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!