Kemper oogst in moeilijke omstandigheden.



De mais heeft dit jaar op veel plekken last gehad van het natte weer. Op sommige plaatsen staat het onkruid net zo hoog als de mais. Kemper laat zien dat ook in deze omstandigheden prima te oogsten is Met Loonbedrijf de Fockert uit Herwijnen

Deel dit topic

Reacties

valmet 605
Rijonafhankelijk maïs hakselen vreet ook onkruid op. Hoeveel loonwerkers hebben nog een ouderwetse maisbek?
stephan-inter
@valmet 605 hier bijna allemaal nog....
Siete
@valmet 605
Los daarvan zit er heel veel verschil in het merk of het onkruid probleemloos mee gaat of de bek vol loopt.
Wij draaien nu voor het 3e seizoen pas met een kemper ipv daarvoor jaren met een ander merk, (beide rij onafhankelijk) maar dat verschil was gigantisch. Waar de ene compleey vol liep met alle gevolgen van dien, vreet de Kemper werkelijk alles probleemloos op...

Mvg,

Siete
valmet 605
@Siete oké. Had ik geen idee van. Het is ook wel logisch dit omdat de draairichting ed anders is dan andere merken naar mijn weten. Je kan met een Kemper ook gps oogsten.
Siete
@valmet 605
Dat geeft ook niks. Niemand kan alles weten toch?
Ja klopt. En we hebben er 1x hennep mee gehakseld. Ook dat ging prima. Het is alleen een heel taai gewas dat overal tussen gaat zitten dus dat is wel even oppassen.

Mvg,

Siete

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden loonbedrijf , Mais , onkruid , oogsten en oogst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3