Deutz farh ks 85 dn speling tandarmen

Tf'ers,

En kennis van mij heeft een deutz farh harkje staan. Ik heb er misschien belang bij maar als ik de tandarmen op en neer doe zit er behoorlijk spelling op. Nou vroeg ik mij af of dit normaal is bij deze machines.

Ik hoor graag jullie mening.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Ja is redelijk normaal. Die harkjes zijn ruim 30 jaar oud dus hebben al veel meegemaakt.
is het wenselijk. Nee niet echt. Curvebaan is niet te verstellen dus niet bij te stellen. Lagers en bussen vernieuwen is een optie. Maar de bussen van de serie erna is al niet meer leverbaar. Ben dus bang dat het van deze ook niet meer leverbaar is. Maar is niet erg je kunt van teflon bussen laten draaien bij kramp of iemand in de buurt en die passen dan wel perfect. Kost wel een goede dag werk plus de gedraaide bussen
luc1996
Oké nou dan lijkt het het beste idee om dat harkje te laten staan. Bedankt voor het antwoord.
+1
Fendt926Driver
Kijk ook naar de algehele staat van de hark en de prijs.
elke hark van een ander merk met dat bouwjaar is misschien slechter of allang bij de oud ijzer boer.
Hoeveel geld wil je uitgeven en hoeveel heb je de hark nodig
als het 2 keer per jaar een hectare paardeweide bij elkaar harken is kun je er nog wel 10 jaar plezier van hebben
+1
spotmelker
Er is niet een hark waarbij er geen speling tussen de lagers en de curvebaan zit, dan loopt zo'n ding direct vast. De speling in de armdrager kan niet zoveel kwaad, zeker niet voor hobbymatig gebruik. Gewoon ophalen en proberen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tandarmen en rolletjes geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN