Nikon D500/750 of Fujifilm X-T2?

Hallo,

Ik ben op zoek naar iemand die mij wat meer uitleg en info kan geven over welke camera voor landbouwfotografie zou kiezen. Ik ben momenteel gewent van met Nikon te werken, maar nu ben ik aan het twijfelen om een Nikon D500of 750 te kopen of een Fujifilm X-T2.
Heeft er iemand meer info daar over, voor of nadelen?

Ik hoor het graag van jullie!!

Bedankt!!!!

Met vriendelijke groeten Jan Ramon

Deel dit topic

Reacties

Tinus
Ik weet niet of je al veel Nikon lenzen hebt, anders zou dat een groot argument zijn om bij Nikon te blijven. Ik blijf vanwege mijn 3 EF-S lenzen bij de Canon APS-C camera's. Zodra Canon weer met een echt verbeterde versie van die sensor komt stap ik over. Nu verbeteren ze telkens alleen zaken als de autofocus en de verwerkingssnelheid.
+1
deerefan
D750 heb ik ook! als je het geld hebt zou ik zeker daar voor gaan, super camera en kwa iso verslaat ie de D800(e) 😄
+2
EA_MF
@deerefan en vergeet niet, je kunt nog zo'n goede DSLR body kopen, maar goede lenzen zijn nog belangrijker om goede foto's te kunnen maken.
+2
Tinus
Je bent niet de enige met dezelfde vraag:
dpreview.com/forums/thread/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN