Ahlmann AL 7 - Welke hydrauliekolie moet op de AL7?

Wie weet welke hydrauliekolie op de al7 moet. Ik wil het vervangen maar kan nergens vinden wat er op moet.
Hanjelle

Reacties

+1
Wimsumar
Beste HanJelle:

Produktadvies: (Ander merk mag ook)

kroon-oil.com/nl/productadvies/…
Hanjelle
Hallo @Wimsumar , dank! Je hebt me (alweer) geholpen!

Ik heb de cylinderkop (ander topic) inmiddels naar het revisiebedrijf gebracht. Maar goed ook; daar vertelden ze me dat de klepzittingen na plaatsen van nieuwe klepgeleiders moeten worden 'gesneden' aangezien je dan nooit helemaal zeker weet of de kleppen nog goed in het midden staan.

Ze gaven ook aan dat het plaatsen van kant en klare cylinderbussen niet hun voorkeur heeft aangezien deze onderblokken nog wel eens ovale cylinderpassingen willen krijgen door vervormingen van het gietijzer. Zelf gebruiken ze halfklare bussen die ze daarna ophonen. Kans op scheuren van de bus of hevig oliegebruik bij deze kant en klare bussen schijnt. Ik hoop maar dat het meevalt...
deJong
Normaal gaat er dunne olie in wielladers aldus HOL 46 denk ik.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AL 7 en hebben de trefwoorden vervangen en hydrauliek olie hydrauliekolie pomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!