International '44 hardloper maken

Goeiedag, ik heb een inter 644 uit frankrijk. Maar dat verrekte ding rijd nog geen slak voorbij. Nu weet ik dat je 2 tandwielen uit de bak kan verwisselen, maar moet daarvoor de complete bak uit elkaar?, heeft dat invloed op alle versnellingen (hoog, laag én achteruit). Is er een mogelijkheid dat je in de "hoog" versnelling de tandwielen die worden ingeschakeld, geen andere tandwielen over kan schuiven, dat de trekker wat harder loopt. in de "hoog" Of word dit ook een complete operatie?

Deel dit topic

Reacties

Oldtimer-fan
Hoe hard loopt ie dan?
Fast Eddy
Wat voor banden heb je er achterom liggen?
jo845xl
Je hebt daar 30km/h bakken in maar omdat de jouwe een franse is zal deze maar 25 gaan ( we hebben er zelf vroeger ook zo eentje gehad ) .
Het simpelste zou zijn om de reductie te veranderen ( heb ik zelf ook gedaan bij mijne 1055 ) maar ik vermoed dat deze geen reductie zal hebben .
30hm/h bakken hebben een andere 2° , 3° en 4° versnelling en een andere groep , als je dat allemaal moet gaan vervangen , kun je beter een andere bak kopen .
Wat je ook zou kunnen proberen is een reductie zoeken , die op maat aanpassen en inbouwen .
Maar in hoeverre dat simpel is ?
+9
walker1
Koop gewoon een auto als je haast hebt.
chucky5o
@walker1 ik heb wel een autotje, maar als ik naar de trekkertrek rij zit ik op 1km al 2km achter de rest van de trekkers..😅
+1
Wimsumar
Beste ChuckY5o:

Quote Reactie van @chucky5o:
op 1km al 2km achter de rest

''Ieder nadeel heb z'n voordeel''. Als jij op het T.T.-terrein aankomt, heeft de rest van de groep de zware klus van dubbelluchten, gewichten aan-/afklooien al klaar en kunnen ze gezamelijk jou erbij helpen. 😎
chucky5o
@Wimsumar en da moet ik nog eens zelf zitte doen ook!😂😂
valmet6400power
@chucky5o

Dat is ideaal dat ik meestal met een Fiat samen heenrijdt dan kan ik 1500 toeren rijden (ik ga 42 km/u) en hij vol gas 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , versnelling , frankrijk en bak geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
21