Boerendag Hierden

Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Farmall M

Farmall M

Foto van een Farmall M, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

Oldtimers Diverse

Oldtimers Diverse

Foto van een Oldtimers Diverse, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

Fahr Zelfbinder

Fahr Zelfbinder

Foto van een Fahr Zelfbinder, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »

Oldtimers Werktuigen

Oldtimers Werktuigen

Foto van een Oldtimers Werktuigen, bezig met poseren. Foto's van de Boerendag in Hierden. Foto's gemaakt door oud-collega Hans. Altijd fijn wanneer (oud-)collega's ook aan je hobby denken wanneer ze ergens (oldtimer) tractoren zien.

Reageer »