R&W Transport

Harderwijk

Foto's
0
Video's
0
Topics
0

Over R&W Transport

Meer dan 12 jaar ervaring met rondhout transport
Geschiedenis
R&W Transport is een familiebedrijf. De tweeling René en Wilco van Beek zijn de eigenaren van het transportbedrijf. De passie voor hout is met de paplepel ingegoten. Vader Albert heeft jarenlang een houthandel gerund. René en Wilco hielpen hem met allerlei klusjes. Later zijn de broers het transport gaan doen voor de houthandel. Dit is uitgegroeid tot een rondhout transportbedrijf waarmee het actief is in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Inmiddels rijdt jongere broer Jos ook voor het bedrijf.

Onze diensten
Transport
De hoofdactiviteit van R&W Transport is het vervoeren van rondhout. Van net gekapte bomen uit bossen, tot bewerkte houtproducten. Zo vervoert R&W Transport heipalen, beschoeiingspalen, perkoenen, ooijevaarspalen, daksporen en klimbospalen. Daarnaast wordt ook langhout getransporteerd. Dit zijn bomen met een lengte tot 22 meter en een maximale diameter van 2.30 meter.

Naast hout is R&W Transport ook in te schakelen voor het vervoeren van stalen buizen, betonnen pijpen en spoorbielzen.

Bomen kappen en boomstronken verwijderen
Door het specialisme in hout, hebben René, Wilco en Jos ruime ervaring met het bewerken van bomen. Zo helpt R&W Transport ook particulieren met het veilig kappen van bomen en het verwijderen van boomstronken.

Merk / type Aantal

Geen recente bijdrages van dit bedrijf.

« Alle bedrijven