H. Bröring GmbH & Co. KG

Dinklage

Foto's
0
Video's
0
Topics
0

Over H. Bröring GmbH & Co. KG

De naam BRÖRING staat voor hoogwaardig mengvoer voor varkens, rund- en pluimvee. Wij, dat zijn de H. Bröring GmbH & Co. KG, de Haneberg & Leusing GmbH & co.KG, de BÖRRIES GmbH Co. KG, de BEST 3 Geflügelnährung GmbH, de H. Bröring Nederland BV en de H. Bröring Mischfutter GmbH. Samen vormen wij de BRÖRING Ondernemingsgroep.

Wij bieden een rondom service van akker tot voer. Naast de voedermiddelen verzorgen wij onze boeren ook met landbouw benodigheden en hygieneproducten. Kwaliteit en verantwoordingsbewustzijn bij de voerproductie staan bij ons voorop.

Wij bij BRÖRING kunnen vooral met ons vakkundige advies. Onze sterke buitendienst adviseert op locatie in de stal of op het veld – wij zijn daar, waar we nodig zijn! Voer, hygieneconcepten en advies uit huize BRÖRING maken ons aanbod aan product-programmas betrouwbaar.

De BRÖRING Ondernemingsgroep is sinds meer dan 125 jaar een sterke partner voor de landbouw. In een door de eigenaar beheerd familiebedrijf in de de 4 generatie, staan wij voor betrouwbare producten en een „met beide voeten op de grond“ werkwijze. Ondanks ons traditiebewustzijn blijft de groei van de onderneming niet achter: Wij verrichten zelf met succes onderzoek aan innovatieve producten en nieuwe oplossingen.

Samen brengen wij het bedrijf naar de toekomst!

Uw partner voor de landbouw

Merk / type Aantal

Geen recente bijdrages van dit bedrijf.

« Alle bedrijven