Volvo FH ?The Joker? voor Jeroen Monsma

Komende woensdag krijgt Jeroen Monsma ?The Joker? afgeleverd, zijn nieuwe Volvo FH met VDL opbouw. Vandaag mocht hij hem al even mee naar huis nemen, daarom mocht (uiteraard na overleg) deze blog nu al online. De FH heeft 540 pk en is met een haakarm opgebouwd bij de VDL vestiging te Bladel.

0 reacties


Weer een nieuwe Volvo FH voor Jeroen Monsma

Frysl?n is vanaf vandaag weer een stukje mooier, de nieuwe Volvo FH van Jeroen Monsma is zojuist in dienst genomen. De 90 kuubs kippercombinatie is uitgerust met een 500 pk sterke motor. De Volvo vervangt een Scania die als gevolg van een vastgelopen motor met vervroegd pensioen is gestuurd. Dat verklaart meteen waarom er zo snel achter elkaar nieuwe trucks bij komen. Wederom veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

4 reacties


Jubileum-FH voor Jeroen Monsma



Originele beschrijving

Zojuist heeft Volvo-dealer M.S. de Vries uit Bitgum een prachtige Volvo FH 4th gen afgeleverd aan Jeroen Monsma. Het is de jubileum-uitvoering, ter ere van het 25 jarig bestaan van de Volvo FH. Opvallend is dat de Volvo-diagonaal naar de grille verplaatst is. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties

J. Monsma Transportbedrijf.

Vrouwenparochie

Foto's
0
Video's
0
Topics
3

Over J. Monsma Transportbedrijf.

Een bedrijf uit Vrouwenparochie (Nederland).

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
« Alle bedrijven