Foto van: gertw

Fendt 3 S

Foto’s
193
Video’s
4
Topics
9

Informatie over de Fendt 3 S

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 3 S.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 3 S, gezamenlijk zo&apos;n 47.372 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 3 S - montage van Fendt emblemen

Ik hem mijn chrome onderdelen van mijn Fendt farmer 3s(ronde motorkap) gehaald om de motorkap te herverven, maar ik ben op zoek naar de zwarte plastic rondjes waar de emblemen mee vastzaten, want ik heb er verschillende moeten kapotmaken om de emblemen er af te krijgen.

0 reacties


Fendt 3 S - Ik ben op zoek naar verschillende onderdelen.

Hallo daar, ik ben op zoek naar enkele onderdelen van mijn fendt farmer3s met ronde motorkap.
- ten eerste is mijn rooster vooraan in de motorkap stuk en niet meer te lassen, ik weet niet hoe het vastzit en of ik een ander rooster kan vinden.
- ten tweede is mijn trekhaak vooraan kapot en niet meer te lassen, mocht je weten waar ik een kan kopen, laat het me weten.
- ten derde ben ik op zoek naar de bekleding rond het stuur, de koker en het deksel zeg maar.
- ten vierde ben ik op zoek naar een knipperlichtschakelaar
- ten vijfde ben ik op zoek naar een schakelpookknop met de dubbel H+schnellgang er op
- ten zesde ben ik op zoek naar de zeistunen voor de hefinrichting, ik ben specifiek op zoek naar de versie op de 3s met vierkante motorkap en alles van de s en 100 s serie die volgt.
- ten laatste mocht iemand een fendt farmer 3-4-5s weten waar onderdelen mogen afgenomen worden, laat het me weten, ik ben al even op zoek naar deze onderdelen om alles op de hefinrichting na origineel te houden.

Alvast bedankt aan iedereen die even de moeite deed om me te helpen
Jolan Hendrickx

2 reacties


Fendt 3 S - Weet iemand een beschikbare vingermaaier te koop zijn (België, Nederland en Duitsland) voor een Fendt farmer 3s met ronde motorkap.

Ik ben op zoek naar een vingermaaier voor een Fendt Farmer 3s met ronde motorkap, alles wat past is goed. alvast bedankt voor wat je vind, maar lieft een gehele maaier, met mogelijkheid tot instructies montage.

2 reacties


Fendt 3 S - Fendt Farmer 3S embleem Dieselross

Hoi, ik heb een Fendt Farmer 3S. Voor op de ronde motorkap zitten normaal 2 emblemen, namelijk 1) die van Fendt en 2) daarboven gemonteerd een driehoekig embleem van Dieselross. Dit laatste embleem zit met 2 boutjes door de motorkap bevestigd. Ik ben op zoek naar zo'n driehoekig aluminium embleem. Wie kan mij daaraan helpen?

3 reacties


Fendt 3 S - brandstof leidings

Hallo, wij zijn aan het restaureren met een fendt farmer 3s, nu hebben we de brandstofleidings vernieuwd maar hebben heel veel foto's van de hoe de onderdelen hebben gezeten maar hier net niet van...

dus weet iemand hier misschien de volgorde vanaf tank naar opvoerpompje of eerst naar de filter... of als iemand een foto ervan heeft die hier even kan posten...

alvast bedankt grt

6 reacties


Fendt 3 S - motorolie

Graag zou ik de motorolie ven mijn fendt farmer 3s van 1969
met 56 pk willen verversen;
mijn vraag is, mag dit gewone motorolie zijn en hoeveel liter
zou dit kunnen zijn?

2 reacties


Fendt 3 S - stickers

Goedendag,

ik zocht de zo genaamde geele ´fendt´ stickers die achter op de stoel zijn geplakt

alvast bedankt

6 reacties


Fendt 3 S - hefarm MOER vast

Hallo, omdat een van mijn hefarmen lekte dacht ik deze lekvrij te maken, de rechterkant kreeg ik er zo af zonder enig centje pijn. maar de linkerkant zit moer en moervast, heb er al een schroevendraaier tussen geslagen maar dan verschuift de as gewoon mee. Wie oh wie weet de oplossing

15 reacties


Fendt 3 S - hefarm lekt

Mijn hef arm lekt, klopt het dat ik deze gewoon los kan halen door de borgclip aan de zijkant los te halen? en wat voor soort pakking hoort hier tussen te zitten

4 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines