Foto van: fendt2015

Fendt Farmer 3

Foto’s
8
Video’s
0
Topics
10

Informatie over de Fendt Farmer 3

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Farmer 3.

Ervaring

Er is één lid die 400 draaiuren ervaring heeft met deze machine. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt Farmer 3 - Fronthef fendt farmer 300 steunen

Beste leden.
Ik kan een orginele fronthef kopen voor een Fendt farmer 300 serie. Nu is mijn vraag of er op de steunen die net voor de cabine zitten en tegen het blok geschroefd zijn altijd voorladersteunen opstaan. Of zijn er ook bevestingingsplaten Di deze steunen niet hebben.

10 reacties


Fendt Farmer - Schema voor Farmer 304 LS 1983

Zoek dus deze info en waar kun je werkplaatsboeken downloaden.
Fendt 304LS Farmer Turbomatik 1983

0 reacties


Fendt Farmer 3 - Voorlader zowel op fendt farmer 311 als op fendt 515 c

Dag heren en dames,

Ik heb een vraag ik heb namelijk nu een fendt farmer 311 lsa turbomatik.Nu zou ik op men 311 een frontlader willen plaatsen.Ik heb Ook plannen voor een fendt 515 extra aan te schaffen. Nu men vraag is kan ik een frontlader monteren voor zowel de 311 als de 515? Misschien iemand ervaring mee?.

5 reacties


Fendt Farmer 3 - Is het mogelijk om een fronthef met pro aan te bouwen op een oude trekker?

Hallo trekker vrienden,

Ik heb een vraag in verband met een fronthef met PTO aan te bouwen aan men huidige trekker. Is dit mogelijk? Het gaat over een fendt farmer 311 LSA turbomatik van 1985. Deze trekker heeft nog geen fronthef.zou er 1 aan willen. Iemand dit al gedaan soms of ervaring mee? Ik zou deze willen gebruiken voor een hefmast,sneeuwschop,frontgewicht,frontmaaier.

Gr sam

5 reacties


Fendt Farmer 3 - Elektronische hefinrichting is defect

Dag iedereen

Sinds vandaag is de hefinrichting van men fendt farmer 311 LSA turbomatik defect.in het begin ging die moeizaam naar beneden of boven maar nu doet die niets meer.weet er soms iemand wat de gang bare oorzaken zijn of waar ge een elektrischschema van vind.

Gr sam

7 reacties


Fendt Farmer 3 - Waar spatbord steunen vooraan te vinden?

Beste tractor vrienden.

Ik heb een vraag ik heb paar weken geleden een fendt farmer 311 LSA turbomatik gekocht.
Alleen ontbreken de voorste spatborden, de spatborden zelf heb ik er bij. Enkel de montage steunen zoek ik. Deze waren afgebroken nu mijn vraag is waar kan ik deze bestellen?

gr sam

3 reacties


Fendt Farmer 3 - S 1972 info, tandwielen en technische tekeningen gezocht

Een vriend van mij heeft een Fendt Farmer 3S van 1972 maar er zijn tandwielen kappot in het stuk die tussen de turbokoppeling en de versnellingsbak zit. De vraag is waar hangt het plaatje om de stukkenlijstnummer te vinden?

8 reacties


Fendt Farmer 3 - Kijkglaasje die ik niet weet welke olie erachter zit

Ik kocht een tijdje geleden een fendt farmer 3s nu ben ik een redelijke leek in mechanica de moter olie weet ik nu wel zitten en weet dat deze redelijke overdruk heeft maar wordt deze winter aan gepakt. de transmissie olie weet ik ook zitten opening nabij de versnellings pook en deze is kwa niveau ook nog dik ok. nu merkte ik net voor het koppel pedaal een kijk glaasje en daar stond vroeger olie achter en nu niet meer welke olie is dit en hoe en met wat vul ik bij. aan de andere kant de rempedalen kant zit ook nog zo een glaasje op een uitkomend buisje en zag dat oliepeil hier halfweg staat waar vul ik deze bij en met wat

6 reacties


Fendt Farmer 312 - Verschillen tussn Fendt farmer 312 vs favorit 500 serie

Hallo allemaal wij hebben een fendt farmer 312 van bouwjaar 97
Nu vroeg ik me af waar de verschillen zitten tussen onze 312 en de 512 favorit. Of nog beter naar de 514 515 ?
Dit zou ik vooral willen laten slaan op het motorvermogen en wat daarrond verschilt.
Ik zou graag wetenof het al dan niet mogelijk is onze 312 iets meer vermogen te geven. Dit omdat de machines er niet kleiner op worden ,...

Allez fendt kenners laat van jullie horen

19 reacties


Fendt Farmer 3 - werkplaatshandboek

Hallo, Waar kan ik een werkplaatshandboek vinden? Ik wil namelijk de remblokken van mijn Favorit3 ( bouwjaar 1968 ) nakijken/vervangen.
Iemand ervaring hiermee?

2 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines