Foto van: dickt

John Deere B

Foto’s
113
Video’s
0
Topics
5

Informatie over de John Deere B

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de B.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de B, gezamenlijk zo&apos;n 419 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

John Deere B - Vliegwiel demonteren

Om de speling om de krukas van mijn John Deere B uit 1946 te verminderen moeten twee klembouten aan de achterzijde van het vliegwiel worden gelost. Met een ratel is er echt nauwelijks achter te komen. Iemand een sleutel in bezit of de gouden tip?

Is vergelijkbaar met andere twee cilinders benzine uit de tijd van types A, B en G

Alvast bedankt.

1 reactie


John Deere B - Welk type koelvloeistof

Mijn John Deere B heeft een koelsysteem wat zonder waterpomp werkt. Ik wil graag de vloeistof vervangen maar twijfel wat er in kan. Enkel water veroorzaakt corrosie, enkel koelvloeistof kan niet circuleren met die systeem.
Kan ik een mix maken van water en anti vries of zijn er slimmere opties?
De trekker is van 1946.

Reacties bij voorkeur met een link of omschrijving van het aanbevolen product.

Bij voorbaat dank!

11 reacties


John Deere B - Hoe best een kanaal aanpassen?

Hallo
Ik ben een student industrieël ingenieur elektromechanica. In het weekend werk ik bij een strohandel, hier werd mij gevraagd om een machine te ontwerpen om van grote balen kleine balen stro te persen. Dit ontwerp is al volledig in ontwikkeling, ik heb hier echter 1 probleem mee. De pakjes mogen niet de standaard grote hebben maar moeten een kleiner formaat hebben, weliswaar wel 25 kg. Mijn oplossing hiervoor is om het kanaal van de kleine balenpers aan te passen. Enkele ideëen of voorstellen hoe ik dit het best zou doen?
Alvast bedankt

12 reacties


John Deere B - soort accu

Hallo,
Weet iemand wat voor accu er op een John Deere B bj '49' zit, 6V met ?Ah.zijn er ook gebruikershandleidingen online te vinden over deze trekker?

8 reacties


John Deere B - snelgang

Heeft er iemand een idee hoe ik een snelgang in mijn JD model B kan steken?Hij loopt maar 16km/uur en voor toertochten mee te rijden is dat wat traag.Tot 25à30km/uur zou al leuk zijn. Bestaan daar speciale tandwielsetjes voor of weet er iemand welke tandwielen daarvoor kunnen dienen?

Alvast bedankt

16 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle John Deere machines