Foto van: jordi 1455

Mustang Onbekend

Foto’s
3
Video’s
0
Topics
1

Informatie over de Mustang Onbekend

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Onbekend.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Onbekend, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Mustang Onbekend - mustang 158 kniklader start niet meer na lege tank

Het betreft een mustang kniklader type 158. hij heeft een 3 cilinder perkins diesel motor. een prima voltstartend machientje.

de eigenaar heeft hem leeg gereden. vervolgens weer volgegooid, gestart...startte niet. ontlucht (brandstoffilter+versuiverleiding)....startte nog niet. vervolgens is de brandstof filter gereinigd, deze had wat vuiligheid. 2 van de 3 verstuivers zijn vervangen omdat deze volledig verstop waren. die eene die ze hebben laten zitten werkt "voor 30 % (???)". weer alles ontlucht, en hij starte niet. en toen hebben ze hem 3 uur op contact laten staan (omdat hij zich blijkbaar zelf zou ontluchten, mbv een vacuum pomp (???)), hij sprong toen meteen aan en is 100m verder op op zijn plek gezet en laten staan met lopende motor om weer wat bij te laden. hij is vanzelf na onbekende tijd (wel binnen 1 uur) uitgevallen. na lang starten gaat hij moeizaam aan en loopt hij 10 seconden moeilijk op eigen kracht, op het gaspedaal reageert hij dan niet, vervolgens valt hij uit. verdere startpogingen zijn niet succesvol of hij loopt slechts zeer kort, zonder reactie op gaspedaal.

wat o wat kan het toch zijn?

15 reacties


Foto’s

« Alle Mustang machines