Foto van: René

Onbekend gangsters

Foto’s
40
Video’s
5
Topics
5

Informatie over de Onbekend gangsters

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de gangsters.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de gangsters, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Onbekend - Danfoss PVG 32

Goedenavond medetf-ers,

Ik heb hier thuis een PVG 32 ventielenblok staan. (Deze zit op onze BSA Duport 10300 van 1991/92). Dit blok is uitgerust met electrohydraulische voorsturing. Ik heb het blok gedemonteerd omdat tijdens het bemesten de zuigarm omhoog ging en tijdens het vullen de bemester uitklapt.

Deze kwaal is langzaam gekomen en werd steeds erger. Zoals ik al vermoede is de voorsturing lek. De o-ringen hiervan zijn kapot. Deze zijn dus inmiddels dik 25 jaar oud, dus een afmeting is slecht te meten. Al verschillende maten geprobeerd, maar niets past echt mooi.

Omdat het nogal een karwei is om het blok in en uit te bouwen ben ik het proberen nu zat. Ik ben dus op zoek naar de ORIGINELE o-ringen hiervoor. Helaas kan tot nu toe niemand mij hier echt bij helpen. Heel Kramp en Granit al langs geweest. Maar niets kunnen vinden dat past. De hele middag het internet doorzocht, maar nergens de goede delen kunnen vinden. Zelfs nog geen tekeningen of nummers. Deze onderdelen lijken onvindbaar.

Mijn vraag is of iemand hier mij verder kan helpen?! Iemand die dit probleem herkent en/of de juiste delen weet te vinden.

Alvast bedankt!

9 reacties


Onbekend - Jammers Sint-truiden

Iemand ooit gehoord over Jammers in Sint truiden
Firma bestaat nu niet meer maar heeft ooit zelf constructie gedaan van cirkelmaaiers. Weet iemand hier soms iets meer over:
- wie dit overgenomen heeft
- zijn er nog onderdelen leverbaar van deze maaiers

3 reacties


Onbekend - revisie rotator

Vorige week is mijn 4 tons rotator ermee opgehouden. Hij draaid niet meer. Mijn vraag is kun je hem repareren/ reviseren.
Ik heb em nog niet los gehad en weet niet wat ermee is, hij gaat niet meer rond.
Iemand ervaring??

Er is al een nieuwe gemonteerd maar een reserve is nooit weg (als die goed is).

Alvast bedankt

5 reacties


Onbekend - vragen Vloeistof koppeling

Voor school heb ik een opdracht over natte koppeling en vloeistof koppeling, op het internet is niet veel te vinden hier mensen met een idee?

hoe word een natte plaat koppeling geschakelt??
is dit gewoon met een schakel stang of??

verder vragen zo ook het symbool van een natte plaat koppeling?

iemand die een goede site weet over vloeistof koppelingen?

alvast bedankt!
Henrico

52 reacties


Onbekend - Gezocht: Aanlashaken met een boring van 45 mm

Hallo,

Ik ben op zoek naar een paar aanlashaken met een boring van 45 mm. Ik kan ze bij kramp wel vinden van 43 mm, maar die passen natuurlijk nooit om een as van 45 mm.

Weet iemand waar ik ze kan kopen of iemand die ze kan maken? Misschien kan iemand het wel uit een dikke plaat snijden, dat is ook al wel voldoende. Moet wel minimaal 1 cm dik zijn.

Graag reactie, in de lees meer staan de te kleine van Kramp.

21 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Onbekend machines