Renault 103.12 TX

Foto’s
73
Video’s
32
Topics
2

Informatie over de Renault 103.12 TX

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 103.12 TX.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 103.12 TX, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Renault 103.12 TX - problemen remslangen

Hallo tractor fan leden.

de linker-rem van trekker liep aan en bleef aanlopen ook als ik de rem weer los liet, ik heb de remmen los gehaald de cilinders opgeschuurd en weer in elkaar gezet. de remmen zijn nu weer goed maar hij bleef nog steeds aanlopen. ik heb de trekker opgekrikt aan de linkerkant. nadat ik de rem in heb getrapt kon ik het wiel niet draaien. draaide ik het ontluchting boutje los en was de druk er af kon ik hem wel weer draaien. dus de olie achter de remcilinders kon niet weg. heb ik weer op de rem getrapt en ben ik de remleiding gaan volgen. voor de remslang heb ik hem los gedraaid en kon de oliedruk er weer af en ik kon het wiel weer draaien. toen heb ik na de remslang hem losgedraaid maar daar stond geen druk meer op. hierna kon ik het wiel niet meer draaien, het zat hem dus in de remslang die waarschijnlijk dicht is gaan zitten. ik heb hem proberen door te blazen maar dit wou niet lukken. ik heb een andere oude remslang er aan gezet die wel los was. deze was wel goed. ik heb de trekker 2 weken gebruikt en heb nu het zelfde probleem weer. de rechter kant functioneert prima! de linkerkant niet. ik zet er nu voor de zekerheid nieuwe remslangen aan. weet iemand hoe het kan komen hoe de remslang dicht kan zitten?

groetjes thomas

13 reacties


Renault 103.12 TX - snelheid opvoeren

Onze Renault 103-12 TX rijd 30/33 km/h. Wij willen hem harder laten lopen maar met grotere banden en toeren schiet nog niet veel op... Iemand hier ervaring mee of suggesties? Bv bak aanpassen is dat mogelijk?

85 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Renault machines