Foto van: fendt 410

Renault 106.54

Foto’s
267
Video’s
10
Topics
4

Informatie over de Renault 106.54

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 106.54.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 106.54, gezamenlijk zo&apos;n 6.422 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Vooraanzicht
Zijaanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Renault 106.54 - dichting hefcilinder vervangen

Iemand ervaring met het vervangen van de dichting van de inwendige hefcilinder. Hoe er aan te beginnen? Moet hiervoor de cabine omhoog of is het linker achterwiel demonteren om aan het hefdeksel te komen voldoende? Wij horen het graag!!!

17 reacties


Renault 106.54 - afstellen aftakaskoppeling

Beste,

Weet iemand hoe de afstelling van de aftakaskoppeling moet gebeuren.
De handleiding vermeld enkele, gelieve uw erkende renault agent te raadplegen.

Groeten

5 reacties


Renault 106.54 - TL

Hoi,
Als hobby doe ik mee met trekkertrek wedstrijden met bovenvermelde tractor. Nu wil ik de mazoutpomp verder opendraaien, maar volgens de dealer wordt de pomp volledig opengedraaid geleverd. Wat kan ik nog doen zodat ik de PK's een beetje kan opdrijven en wat meer rook kan laten zien zonder al te veel kosten?

14 reacties


Renault 106.54 - hommelend geluid in vooras bij draaien

Beste,

Sinds korte tijd hommelt het linker voorwiel bij het draaien, zowel links als rechtsom. hij doet het altijd als de 4wd is ingeschakelt en als je remt. (dan schakelt de trekker automatisch de 4wd in om op 4 wielen te remmen. Als je rechtdoor rijd, en je remt dan hommelt het wiel niet. Wat zou dit kunnen zijn. (Er is voldoende en goede olie, in zowel eindreducties als het voorashuis zelf). kan het diffirentieel stuk zijn?

22 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Renault machines