International 523

14 International 523 video's

Promotiefilm Cormick 523 Agriomatic S uit 1965

Reacties

t6030power
Mooie video
+1
henry case IH
Echt geweldige trekkertjes beere sterk 😛
deutz110
Mooie trekker
donkertjuhh
Wij hebben een 423 en een 744 maar die trekkers werken mooi. De 423 zijn we nu aan het opknappen dan is het straks weer een strak trekkertje.
Henk 1120
Prachtige reclame film, ook deel 2!
marcelihc844s
Haha geweldige film! vooral op het eind met de balen persen!
youri
Heel mooi!
zandvliet-120
Prachtige inter 😃
Gerrit GBo
@SJB533 Had hem op Youtube ook al eens gevonden, erg mooi om te zien.
SJB533
@Gerrit GBo

Inderdaad Gerrit. Vind die reclamefipmpjes van toen ook erg leuk om te zien. Niet alleen van ons huismerk, maar eigenlijk alles wel.
Gerrit GBo
@SJB533 Bij mij net zo, staan bijv. ook prachtige films op van Fortschrit, Allis Chalmers en Belarus etc., die deden allemaal veel aan promotie
SJB533
Toen nog wel. Fortschritt en MTZ zal wel een beetje propaganda zijn geweest zeker?
Gerrit GBo
@SJB533 Ik denk dat propaganda ook deel uitmaakte van de reclame campagne maar wel mooi om te zien. Overigens lijken de USSR merken qua reclame toch ook wel op de USA reclame's naar mijn mening.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
324