International 633

28 International 633 video's

Angelo368
Hier een filmpje van Loonbedrijf Holtrop, die hooi aan het laden was met de International 633 en een oude pakjes lader. Een heel makkelijk en snel systeem om te hooien.
Filmpje is gemaakt omstreeks midden juli.

Reacties

SJB533
Dom bezig!
koenjohndeere
@SJB533 hoezo??
SJB533
@koenjohndeere
Omdat een 633 ook nog een 4e versnelling heeft, of zelfs nog een hoge groep! Dat gesleep met die pakjes is gewoon dom bezig zijn!
koenjohndeere
@SJB533 oo op die manier
Angelo368
@SJB533 Nee, het was onvlakland, als je harder gaat rijen stuitert t en dan pleur je ook nog eens van die kar af, op deze manier hoef je ook minder vaak de akker op en neer 😉
SJB533
@Angelo368
Dit is ook naar gesjouw 😉 Dan maar wat vaker en sneller op en neer. Er lopen naar mijn mening 3 poppetjes te veel rond 😉
Niekpetje
Naja dan kun je het net zo goed met de hand op laden als je ze dan toch vast hebt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
3