Hesston 7730

13 Hesston 7730 video's

MMaarten
Eindelijk, na enkele jaren zoeken hadden we hem dit jaar te pakken, de Hesston bunkerhakselaar van loonwerker Leeuwerck uit Dikkebus (B). Helaas waren het enkel nog de twee laatste werkgangen die moesten gehakselt worden, één werkgang maakten de foto's en de andere was voor een kort maar toch wel leuk filmpje van deze unieke hakselaar die uit Zwitserland komt.
Deze machine zou gebouwd geweest zijn met systemen van een Hesston 7730 en een Claas Jaguar Mega 695 erin. De bak zou gebouwd geweest zijn door, jawel ene Heeb. Ik heb even de naam gegoogeld op internet en vond nog enkele foto's met MB-Trac op met de naam Heeb erop.
Naast deze bunkerhakselaar was de afvoercombinatie ook iets om duimen en vingers af te likken. Bij Leeuwerck gebruikt men nog een Landini 14500 met Dewa silagewagen. Weeral een stukje Belgisch landbouwkundig erfgoed vereeuwigd op foto 😄.
Meer vind je uiteraard op deoudedoos.be/

Reacties

MF 2725
Het materiaal ziet er nog heel netjes uit, ondanks de leeftijd! Is vaak wel anders. 😄
MMaarten
@MF 2725 Inderdaad, klopt als een bus!
ford5000
Weer een mooi stuk nostalgie vastgelegd voor het nageslacht! 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
4
WEERGAVES
7