Hesston 7730

13 Hesston 7730 video's

MMaarten
Vorig jaar was er al een film te zien van loonbedrijf Van De Voorde uit Wippelgem (BE). Ons jaar startte met de film van de Gilles GI-Trac en als tweede hebben we deze Hesston 7730 in de aanbieding.
We zitten in 26 september 1995 in de Genste kanaalzone. Toen was er nog landbouw te zien in die streek, vandaag helaas enkel industrie.
Bijrijders in die tijd bij Van De Voorde waren onder andere een Same Laser 150 met Dewa silagewagen en een Same Antares 130 die ook een Dewa silagewagen mee had. Voorts was er ook nog een silagetruck aanwezig. De MAN 26-291 met Dewa silagebak reed vroeger bij Van De Voorde zowel met silagebak alsook een aalton op. Vandaag rijd hij nog steeds, maar onder de vlag van loonbedrijf Verhellen uit Maarkedal, waar hij nog steeds in mooie staat vertoefd.
De hakselaar zou over enkele jaren gespot geweest zijn in de streek van Geel (BE) dacht ik, de Same Antares heeft dan nog jaren in Belzele (BE) gelopen. Zo zie je maar dat niet alle materiaal naar Polen of een dergelijk land gaat, gelukkig maar 😄
Meer vind je uiteraard op deoudedoos.be/

Reacties

MF 2725
Mooie film met mooi nostalgisch materiaal.
radium45
Er waren bij de beginserie van deze nogal motorproblemen, zo te zien is deze ook niet helemaal zuiver meer.
SJB533
@radium45
Omdat de Proud Mary nog zuiniger is op t milieu?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
2
WEERGAVES
3