de laatste 2 dagen ff op de kraan gezeten :P ook bij stage ;). Foto is geplaatst door grondverzetter op 21-02-2008 om 20:14:00, met 9 reacties.

Atlas 1304

grondverzetter
De laatste 2 dagen ff op de kraan gezeten 😛 ook bij stage 😉

Reacties

grondverzetter
Gien gelul, moar draaie met ut spul 😛
MFdriver
Die bandjes blijven toch een feest 😃
grondverzetter
Zeker 😛 mooi werk, vanmiddag bijna vast met ut ding 😛 maar hij blaast overal doorheen met die banden
Fendt614LS
Vindt die van onze nog net iets mOoier (1404) die van onze heeft z'n Hydrolische verstelgiek in de giek zeg maar! echt mOoi om te zien., Maare evengoed is dit echt een mOoi kraantje howr!!
grondverzetter
Jah de lak is minder,,, maar ach.,. maar wel mega wennen een atlas..
Fendt614LS
Wadan? wat ben je eerder dan gewend?
grondverzetter
Een fiat hitachi 😛 die is heel direct op de hendels 😉 en die heeft ook geen zwenkrem 😛 daar word de draaikrans automatisch op slot gezet als je ophoud met zwenken, bij de atlas is dat niet het geval 😛 en die vergrendeling van de pendelas das ook wel ff wat apart mahja.. beetje apart maar wel lekker 😛
Fendt614LS
Draai maar eens een dag met z'n oude 😃 Dan wardeer je deze wel howr ! 😃 Niet dat die oude zo slecht draait maare hij zit niet echt comfortabel.,

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1304 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!