Foto van een Landbouw miniaturen 1:16 County crawler P50. Foto is geplaatst door oldtimergek op 21-11-2016 om 15:59:19, met 6 reacties.

Landbouw miniaturen 1:16 Fordson

oldtimergek
Foto van een Landbouw miniaturen 1:16 County crawler P50

Reacties

mklok
Bijzonder zo'n crawler. Was je zaterdag geweest?
oldtimergek
@mklok ja ben zaterdag geweest en deze crawler meteen gekocht van RJN classics tractoren. Die maken alleen handgemaakt in kleine oplages. En haast allemaal in 1:16, heb al meer van hem gekocht.
+1
mklok
@oldtimergek Heb er ook naar staan kijken, maar 1:16 wordt tegenwoordig bij mijn een probleem met de ruimte. Ga volgend jaar de douch en kamer voor de kleine opknappen en dan word de huidige kamer( tje ) , van de kleine , de nieuwe miniaturen kamer. Zelf vitrines maken en gelijk een hoop ruimte voor de toekomst.
jannie2001
@mklok ik ken een boer die zelfs de vensterbanken vol heeft stan
mklok
@jannie2001 zou ik wel willen maar vrouwlief kijkt er anders naar. En de kleine die gaat er mee spelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:16 Fordson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!