Oké, in die modder zitten ploeteren kan spectaculaire beelden geven, maar als ik achter het stuur zat verzocht ik die fotograafjes toch om enkel toe te kijken ...John Deere 8600iLoonbedrijf Hannes Ve

John Deere 8600i

mike_v
Oké, in die modder zitten ploeteren kan spectaculaire beelden geven, maar als ik achter het stuur zat verzocht ik die fotograafjes toch om enkel toe te kijken ...

John Deere 8600i
Loonbedrijf Hannes Verboven - Zoersel (B)

Reacties

JD6930
Als "fotograaf" int veld ligt de verantwoordelijkheid onder welke omstandigheden dan ook natuurlijk altijd bij jezelf.

Je bent zelf ten aller tijden verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. Die mannen( en vrouwen) moeten gewoon hun werk kunnen doen zonder nog 10 ogen in de rug etc te moeten hebben.

Het was er druk zeker? 😛

Heb in ieder geval al van meerdere tfers foto's voorbij zien komen.
+2
@JD6930 Ik ben eergisteren geweest en toen zei Hannes dat hij al een fotograaf of 8 had langsgehad op 1 dag. Die dag waren we maar met 2, maar vermoedelijk waren er, wanneer Mike passeerde, wel weer een tiental toeschouwers/fotograven... Altijd een show daar in Geel 😂

Voor de rest is daar niets mis mee, als ze maar verantwoordelijk zijn... 😉

@mike_v ik vermoed dat je doelt op het feit dat het altijd slechte omstandigheden zijn, die op foto worden gezet... Dat kun je toch niet voorkomen. Hannes Verboven is goed gewapend tegen natte omstandigheden en dat bewijst het foto- en filmmateriaal... Ik (en Hannes zelf trouwens ook), zie het meer als reclame.. Iedereen weet hoeveel loonwerkers er al bij die boer in Geel geweest zijn. Deze loonwerker houdt dat goed vol, wat een bewijs is dat hij onder natte omstandigheden ook gewoon mais af kan doen en niet de helft laat staan zoals sommige andere loonwerkers...
Bengo
@mike_v "...maar als ik achter het stuur zat verzocht ik die fotograafjes toch om enkel toe te kijken ..."

Wat wil u hier precies mee zeggen ?
mike_v
Wat ik daarmee bedoel @Bengo, is dat dit geen reclame is voor zowel landbouwer als loonwerker. Maarja, zoals de commentaar aangeeft, dat is mijn mening. Die van de landbouwer/loonwerker is duidelijk anders en zijn er gewoon fier op om een perceel zo naar de ... te rijden.
Bengo
@mike_v U bent toch "beheerder bij Agrofotografie " ?
mike_v
Yes @Bengo. En ik zie waar je (waarschijnlijk) heen wil ... Van mij zul je zelden foto's van het 'ploeteren' zien 😉 .
+1
Bengo
@mike_v Ja, dat vroeg ik me dus af toen ik deze pagina zag :

deloonwerker.be/week-beeld-week-50/

met daaronder de tekst : Foto’s aangeleverd door Agrofotografie voor De Loonwerker

Als de landbouwer zegt "hakselen" dan zal de loonwerker die opdracht uitvoeren naar best vermogen. Dieje mens doet da natuurlijk veel liever op een droog perceel voor verschillende redenen : tijdsverlies, modder op de baan, extra slijtage aan de machines, defecten .....want dat kost allemaal handenvol geld. Maar de overeenkomst met de landbouwer is er en de omstandigheden zijn wat ze zijn. En wij "fotograafjes" zijn daar alleen om vast te leggen wat er te zien is, en zoals ik kan zien op bovenstaande link was het voor Agrofotografie ook interessant genoeg om op de ontspanknop te drukken. Vreemd dat je dan verzoekt aan anderen om toch enkel toe te kijken.
Enfin, toch eventjes zeggen dat zowel tractorfan als agrofotografie fantastische websites hebben met zeer mooi fotomateriaal van hoge kwalitieit. Mijn dank aan beide instanties om deze content beschikbaar te maken voor ons allen.
mike_v
Quote Reactie van @Bengo:
Ja, dat vroeg ik me dus af toen ik deze pagina zag :

Moet je wel even kijken naar de namen onder de foto's 😉 (Hoewel ik net zie dat die betreffende foto's net geen naam bevatten ...)

Dat de loonwerker gewoon zijn job doet snap ik maar al te goed. Ikzelf ben tegenwoordig ook werkzaam op zulk bedrijf en heb dus ook al in "Hannes zijn schoenen gestaan", om het zo maar te zeggen. Ik zeg helemaal niet dat er geen foto's gemaakt zouden mogen worden ... Ik heb daar dan ook niets over te zeggen. Maar mocht ik ergens bedrijfsleider zijn en in zulke omstandigheden moest werken, dan zei ik dat wel tegen de 'toeschouwers' 😉 .

En om op dat laatste te reageren; Bedankt, we doen ons best ondanks de weinige tijd 😄 .
+1
jeroen13
Dan is u naam rap bekend als je de fotografen weg stuurt, maar niet in de goede zin....
Bengo
@jeroen13 Dat zou eigenlijk niet mogen. Als de landbouwer/loonwerker vraagt om geen foto's te nemen, dan heb je die vraag te respecteren. Gelukkig gebeurd dit zelden. Ik heb het in ieder geval nog niet meegemaakt.
mike_v
@Bengo, 1 keer meegemaakt. De meeste vinden het niet zo erg maar de landbouw is nogal een gevoelige sector voor bepaalde soorten van werknemers hè 😉 .

@jeroen13, en je naam wordt niet bekent door ieder jaar weer zulke foto's te laten maken? En dat is in mijn ogen ook niet in de goede zin ...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8600i ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!