Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.31 met Reco tank, het wachten op droog weer met voorjaar 2016. Foto is geplaatst door Deutz 8006spezial op 09-12-2016 om 15:04:08, met 14 reacties.

Deutz-Fahr Agrostar 6.31

Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.31 met Reco tank, het wachten op droog weer met voorjaar 2016

Reacties

+1
deutz dx 470
Deze ook 😁

(klik om te vergroten)

@deutz dx 470 daar zal hij wel werk voor hebben denk ik zo, vlak voor ik deze foto had gemaakt best vast gezeten in het land. Was te kort droog om te kunnen bemesten op deze natte veen grond. @Angelo368 vond het ook al niks toen hij mee reed 😂
poech prut
De mooiste tandem tankjes onder 10kuub vind je altijd in friesland. Hier in de buurt komen ze vaak ook gebruikt uit friesland. (veenweidegebied zuid-holland/utrecht)
@poech prut Deze tank hebben wij in 2010 gekocht in Noord-Holland, puur toevallig er tegen aangelopen. We zijn er wel machtig wijs mee. (bedankt dus!)
casejxu
@Deutz 8006spezial die man rijd nu met een joskin. Had je m rechtstreeks? Of via lmb?
@casejxu via een lmb, geen idee welke. Is loonbedrijf koning spanbroek die je bedoeld?
casejxu
@Deutz 8006spezial oké deutz dealer? Ja 😉 joskin 14.000 liter tank hebben ze nu. Heb die nog afgeleverd namelijk 😛
@casejxu is zo maar mogelijk. Is alweer 5/6 jaar geleden dus geen idee
casejxu
@Deutz 8006spezial dan kan het wel heel goed kloppen 😉
DaanDeutz
Prachtige combi en super mooie bandjes onder die tank 👍
@DaanDeutz Dankje! We zijn er ook erg wijs mee. Volgt erg mooi met het gedwongen gestuurde tandem, en sinds dit voorjaar op 4x 800 lage druk banden. Wil je helemaal bij de stoere club horen dan zou er nog een schuif as onder moeten 😃
a3vandiejen
Mooie combi.
+1

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!