Foto van een Deutz-Fahr Agroplus TTV 430 bezig met netten wegbrengen l Combinatie van 22 meter. Foto is geplaatst door casejxu op 11-12-2016 om 15:39:41, met 9 reacties.

Deutz-Fahr agrotron TTV 430

casejxu
Foto van een Deutz-Fahr Agroplus TTV 430 bezig met netten wegbrengen l
Combinatie van 22 meter

Reacties

Loeideutz
Da's 3,25 meter teveel.
casejxu
@Loeideutz klopt. Kan er ook niks aan doen
Loeideutz
@casejxu De politie zal zeggen dat je een keer vaker op en neer moet rijden. Of dat je maar voor iedere aanhanger een tractor moet zetten.
casejxu
@Loeideutz ja dat zal gerust. Maar soms moet je wat gokken hea
MaxxuM4ever
@casejxu Dat zeker, maar bedrijfsmatig is het ook een economisch delict en dan kan het aardig in de papieren lopen als je staande wordt gehouden.
casejxu
@MaxxuM4ever geloof niet dat ze het zo snel op een economisch delict zullen gooien
Loeideutz
@casejxu Toch wel. Het is gewoon een sommetje op het moment dat ze je aanhouden. Meters te lang maal zoveel per meter. En het meterbedrag is niet laag.
Reden: anderen die zich wel aan de wet houden en binnen de lengte blijven moeten een keer vaker rijden en hebben dus hogere kosten.
+1
Jasperfendt
@casejxu Frontblokje eruit scheelt al weer een stukje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr agrotron TTV 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!