Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee net aangekomen.. Foto is geplaatst door mklok op 13-12-2016 om 18:27:00, met 13 reacties.

Ford 7810 Silver Jubilee

mklok
Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee net aangekomen.

Reacties

+1
a3vandiejen
Dat vergeet je niet meer. Hier zijn de velgen nog zilver.
+1
mklok
@a3vandiejen Deze velgen zijn vervangen door de wat originelere exemplaren.
+1
Fendt926Driver
Bofkont. Of is arme bofkont meer op de plaats.?
Collectors items kosten meestal iets meer dan de gewone
mklok
@Fendt926Driver Dit was gewoon geluk hebben. Ging voor een blauwe kijken ,maar deze was technisch in goede staat. 14 jaar geleden waren ze nog niet echt in trek. En de prijs toen is hij nu zeker wel waard.
+2
mklok
@Fendt926Driver Spaarpotje was wel wat leger, maar je leeft maar ene keer. Dit is wat ik mooi vindt. Daar kan geen graafmachine tegenop.
a3vandiejen
@mklok Zo is het.
+1
wim-same
@mklok Graafmachine is om geld mee te verdienen, maar wij hebben zo onze eigen merken hobby tractoren. Al vind ik graafmachines en vrachtwagens ook heel mooi, als het maar met zwaar transport, grondverzet of landbouwtransport te maken heeft. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan is een spreekwoord.
+3
Fendt926Driver
Prachtig dat zo een stukje geschiedenis bij een liefhebber terrecht komt.
DualPower
@Fendt926Driver Inderdaad. Er moet er ooit ook nog eentje bij deze liefhebber terecht komen 😀
mklok
@DualPower Een 7810 SJ ?
DualPower
@mklok Een 7810, bij voorkeur een SJ ja. Maar eerst nog even doorsparen en met de 7610 door doen. Is in feite een betere trekker (vind ik) maar voor de hobby is zo'n zilveren zespitter wel erg gaaf!
mklok
@DualPower Een zescilinder is altijd leuker om te hebben. De SJ worden wel collecters items. Weet niet of je er al eentje weet die hem in de toekomst gaat verkopen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 Silver Jubilee ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!