Foto van een Fendt 308 LSA bezig met poseren tijdens mis rijden.. Foto is geplaatst door kwinten-nelen op 14-12-2016 om 16:43:18, met 10 reacties.

Fendt 308 LSA

kwinten-nelen
Foto van een Fendt 308 LSA bezig met poseren tijdens mis rijden.

Reacties

+1
Oldtimer-fan
Mooie tractor! Netjes in de lak
kwinten-nelen
@Oldtimer-fan merci, het is nog altijd zen eerste lak, ben nu bezig met een schaafbladje voor in de frontlift (foto's volgen nog als ie af is).
+2
Jasperfendt
@bart99 dikke trekker
bart99
+1
fendtjecis
Komt die toevallig uit Belgie van een Jef wuyts?
kwinten-nelen
@fendtjecis Jha dat klopt, echt een mooie en nette onderhouden tractor. Momenteel ben ik er aan bezig om luchtremmen er op te bouwen.
fendtjecis
@kwinten-nelen dan heb ik wat minder nieuws, of rookt die nu nog erg hard? Die vorige eigenaar voor Jef had hem heel hard bijgevezen zodat ie on normaal rookte. zelf als hij op volle toeren was rookte hij nog maar dan maar een beetje. Jef heeft er zelfs niets aan veranderd maar heeft hem na een jaar verkocht en dan waarschijnlijk ook terug gezet veronderstel ik?
kwinten-nelen
@fendtjecis Nu is die terug gevezen ze, roken doet hem nog wel maar dei soort 300 series doen dat allemaal wel wat he, maar hij is wel in topstaat hoor!
+1
Fendtpower312
Strakke trekker netjes!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!