Oud-Loonwerker Nestor Van Holderbeke uit Oostwinkel had in de jaren '70 een primeur op zijn naam, de eerste Hesston Field Queen 7655 in België werkte bij hem. Na enkele jaren trouwe dienst werd de le

Hesston 7730

MMaarten
Oud-Loonwerker Nestor Van Holderbeke uit Oostwinkel had in de jaren '70 een primeur op zijn naam, de eerste Hesston Field Queen 7655 in België werkte bij hem.
Na enkele jaren trouwe dienst werd de legendarische machine vervangen door zijn waardige opvolger.
In 1984 kocht men de Hesston 7730 die hier ook wel de Jumbo werd genoemd. Die mocht samen met de verbouwde legertrucks die Dewa silagebakken erop kregen, in de maïs kruipen.

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

+2
a3vandiejen
Ook weer schitterend.
+1
mklok
@a3vandiejen Misschien in het oostelijk deel van Nederland maar op de Zuid-Hollandse eilanden nog nooit zulke machines gezien. Echt schitterend om deze machines te zien. Weet wel in Groningen bij een Grasdrogerij hebben de Field Queens ook gereden.
+1
a3vandiejen
@mklok Hier kom je het ook niet tegen hoor Marco en vroeger ook niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston 7730 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!