Eén van de populairste hakselaars in die periode hier moest wel de New Holland 2305 geweest zijn, deze vind je nog op heel wat plaatsen. Zijn kleine broertje, de New Holland 2205 vind je minder, maar

New Holland 2205

MMaarten
Eén van de populairste hakselaars in die periode hier moest wel de New Holland 2305 geweest zijn, deze vind je nog op heel wat plaatsen. Zijn kleine broertje, de New Holland 2205 vind je minder, maar toch zijn er nog enkele als je goed zoekt.
Wie zoekt, die vind en wij vonden deze hakselaar vorig jaar al. Helaas was het toen net donker geworden, maar geen nood, dit jaar kregen wij een herkansing bij landbouwer Tanghe uit Wortegem (B).

Meer zien? deoudedoos.be/ doet het verleden herleven!

Reacties

+1
mklok
Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 2205 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!