Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee. Stro transport.. Foto is geplaatst door mklok op 31-12-2016 om 15:50:41, met 5 reacties.

Ford 7810 Silver Jubilee

mklok
Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee. Stro transport.

Reacties

+1
Kimi4ever
Prachtige Combinatie!!!!
mklok
@Kimi4ever Dank je wel, was ook leuk om mee te rijden toen met twee van zulke wagens. Tegenwoordig wil de politie dit niet meer zien.
+1
wim-same
@mklok ach Marco, wat je achter te lang ben, kun je er voor nog bij laden. dus de politie ook weer tevreden. Wij hebben ook wel eens de balenklem eraf moeten halen en de voorlader helemaal omhoog, dan was de combinatie precies 18 meter. met twee andere wagens en een 6 cilinder trekker ervoor waren wij ook te lang. reden genoeg om een buurman in Rotterdam een bekeuring te geven. hij heeft een inschuifbare triangel aan de achterste wagen gemaakt. moest hem alleen uitschuiven voor hij een korte bocht ging maken.
mklok
@wim-same Is soms best irritant , maar dan moet je eigen maar inhouden. Zorgen dat alles maar dan in orde is ( verlichting, remmen ) dan heb je een kans dat ze voorbij rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 Silver Jubilee ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!