Niet alleen de maïs machines mogen in onze najaar special komen. Alles wat in het najaar wordt gebruik en al oud is, daar bewaren we een plaatsje voor. Zo ook voor deze Same Explorer 80 met zijn Stol

Same Explorer 80

MMaarten
Niet alleen de maïs machines mogen in onze najaar special komen. Alles wat in het najaar wordt gebruik en al oud is, daar bewaren we een plaatsje voor.
Zo ook voor deze Same Explorer 80 met zijn Stoll bietenrooier. Een machine dat vroeger wel populair was en zeer goed werkte in de suikerbieten.
Deze landbouwer kocht de machine rond jaren 80 en deed er na een tijd de ontkopper af omdat deze in de voederbieten niet goed werkte.
Daarom worden de bieten ontkopt met de hand waarna de Same met Stoll er over gaat en de bieten eruit vliegen.

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

TrekkerFanHugo
Mooi ding! Helaas werd de lak van deze trekkers altijd zo snel vaal.......

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!