gister eem bemesten op stage. 12m3 erachter. Foto is geplaatst door Claas-JD op 29-03-2008 om 09:06:01, met 12 reacties.

Same Antares

Claas-JD
Gister eem bemesten op stage. 12m3 erachter

Reacties

eelko
Mooie tank
GJZanting
Jah dit is echt een mooie tankie, werk ook erg fijn. Maar de trekker had 10 pk meer moeten hebben, met onze 6280 dr voor gaat het net wat makkelijker. Maar die kun je dr ook op de achterwielen voor krijgen....
Claas-JD
Viel mij reuze mee hoe die hem nog trok, leek wel beter dan die 8 kuuber :S
me
Toffe combie zo 😄 ! Banden doet een hoop he .. kan het zijn dat deze combinatie ergens in een blad heeft gestaan .. boerderij ofzo dat de tank net nieuw is en door die boer gehuurd is ofzo .. of miss wel op deze site!?
Claas-JD
Tank is van pierik verhuur. banden zijn meer dan een meter breed. egt een fraaie tank zo
me
Zeker weten .. is dat 110 pk ofzo ?
me
Claas-JD
Jah dat is dezelfde combinatie
me
110 pk ervoor .. best netjes .. hoop dat ik een 10 kuber kan huren van de zomer met de snedes na het maaien is zelf aant knoeien.
Claas-JD
Kan de 6400 wel voor brullen
me
Ach .. dit is ook aardig gekke combie .. zitten 1 meter banden onder en 6 meter tobroco .. heb gehoord dat die int verhuur zit maar dan is de vraag of wij hem wel kunnen huren .. ken degene die de injecteur erop het gezet en heb wel alle benodigde aansluitingen/ventielen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Antares ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!