Foto van een Belarus BX 90. Foto is geplaatst door mklok op 16-01-2017 om 19:00:08, met 10 reacties.

Belarus BX 90

mklok
Foto van een Belarus BX 90

Reacties

wim-same
Ook van jullie geweest ?
mklok
@wim-same ja ook op het bedrijf geweest. Was wel een aardige trekker. Echt voor het zware werk. Zeker apart was het schakelen .
wim-same
@mklok Ik ben ook wel enkele keren bij Peja Brustrac in IJsselstein en later in Arnhem geweest, meer voor kiepers maar de Belarus trekkers waren zeer imposant. Ik vond ze mooier om te zien dan Ursus toen.
mklok
@wim-same Ben er ook geweest. In arnhem stonden de bx' en met die witte motorkappen. Daar heb ik wel even naar staan kijken. Heb je mischien die directeur meegemaakt. Meneer G Thieleman. Die was in Arnhem directeur.
wim-same
@mklok Dhr G Thieleman heb ik niet gekend, wel vertegenwoordigers Dhr Keurentjes, en nog een vertegenwoordiger die is later naar Jan Veenhuis ( dumpers en kiepers ) gegaan. zijn naam ben ik even kwijt, maar hij is in het Veenhuis tijdperk ook wel bij ons geweest.
a3vandiejen
Prachtig
Schluterfan
Jullie hebben wel beetje van alles gehad zie ik? Die Zetor 8045 vind ik ook zo'n mooi model.
mklok
@Schluterfan wij hadden voor het lompe werk zo'n rus in dienst. Het was wel een krachtpatser. In de winter stond hij veel voor kuilsnijder , gierwagen , lekker zwaar . De forden hadden we echt voor het maaiwerk en wat daarbij komt kijken.
mklok
@Schluterfan En later is de zetor er voor in de plek gekomen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus BX 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!