Foto van een Same Diamond 260. Foto is geplaatst door FONHOF op 25-01-2017 om 19:21:46, met 11 reacties.

Same Diamond 260

FONHOF
Foto van een Same Diamond 260

Reacties

fendt514cturbo
Vindt niet zon mooie trekker
+2
wim-same
@fendt514cturbo Ik vind een fendt niet zon mooie trekker
fendt514cturbo
@wim-same dat kan
JochemF
Nooit gezien zo met die neus! Neusje lijkt wel op die van de explorer
+1
a3vandiejen
Ik vind het een prachtige Same, en een beul om te zien.
+2
FONHOF
@a3vandiejen en loopt nog steeds elk jaar veel uren zonder problemen
a3vandiejen
@FONHOF Kijk dat hoor graag, mooie combi ook.
+2
wim-same
@FONHOF Dit was een type van vlak na de Fusie met Deutz-Fahr. Same had ze niet zo zwaar, dus werd het plaatwerk van de Deutz-Fahr van 230 en 260 pk iets aangepast en van kleur veranderd als Same. Onderhuids is dit dus een Deutz-Fahr
a3vandiejen
@wim-same Mooi zulke informatie Wim.
+3
wim-same
@a3vandiejen De voorganger van deze Same Diamond 260 was de Same 265, waarvan pas ook nog een foto gepost was. Ook dit was geen Same maar een Agco Allis. Die ook als MF verkocht werd. Na de oprichting van AGCO ( Fendt, MF, Valtra, maar ook het Deense Dronningborg) zijn de contracten met Same-Deutz-Fahr verbroken. Dit had nog meer gevolgen. Dronningborg bouwde combines voor Deutz-Fahr, en ging na de fusie Fendt en MF combines bouwen. Toen heeft Same Deutz-Fahr een combine fabriek gekocht in voormalig Joegoslavië, een ontwerper aangetrokken van New-Holland in Zedelgem ( België ) waar de NH combines gebouwd worden, en een volledige nieuwe Deutz-Fahr combine ontworpen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Diamond 260 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!