Foto van een John Deere 6230, nog 2 weekjes wachten en we mogen weer :). Foto is geplaatst door johndeere6230 op 01-02-2017 om 12:41:38, met 4 reacties.

John Deere 6230

johndeere6230
Foto van een John Deere 6230, nog 2 weekjes wachten en we mogen weer 😄

Reacties

Baltus_steyr
Zit je op klei of veen? En is het er niet nat daar? Theeft hier voor een aantal dagen geleden nog behoorlijk geregend dus zal wel te vroeg zijn om nu het land op te komen!
johndeere6230
@Baltus_steyr

(zware) klei, al is dit perceel op de foto wel het laagste van allemaal, daar zou je nu wel niet kunnen rijden, de andere percelen zouden met de sleepslang waarschijnlijk wel kunnen worden bemest denk ik. Het grootste probleem is hier meerdere keren over hetzelfde spoort heen, dus bij de dam etc heb je gauw last van dat het smerig wordt....
Jorrick 1455XL
Ik heb er ook al weer zin in, met een beetje geluk is de nieuwe tank er voor de 16de 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!