Foto van een Fendt 610. Foto is geplaatst door De Witte op 16-02-2017 om 21:12:19, met 6 reacties.

Fendt 610

De Witte
Foto van een Fendt 610

Reacties

fendtjecis
Hoe komt dat je er geen leds hebt opgezet?
De Witte
Omdat die lampen er al lang op staan 😊 Ben van plan kleine led werklampen op de hoeken naar de zijkanten te zetten 😉
fendtjecis
@De Witte als je voor leds gaat zou ik wel zwaar genoeg pakken, wij hebben er van 2500lumen en die schijnen zeer goed, je hebt er ook nog zwaardere maar dat vind ik persoonlijk niet echt nodig. Een maat van me heeft kleine ronde leds vooraan op zijn 312 maar die zijn niets waard zei hij, schijnen belange niet hard genoeg en als je wat meer geld uitgeeft het je er vele betere. Ga wel voor minstens 2000lumen zou ik zeggen, je moet wel kijken naar de watt's of je te zware neemt, ik zal eens kijken hoeveel onze zijn, zijn gewoon bij lmb te verkrijgen
fendtjecis
Onze zijn vierkante van 27watt, er zitten 9leds in van elk 3watt en die sterkte mag je toch wel hebben. Ik vind ze van sterkte eig ideaal en van prijs kwaliteit waren ze ook de beste zei onze lmb google.be/search/…:
De Witte
@fendtjecis merci! 🙂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!