Foto van een Deutz-Fahr Agrotrac 100. Geplaatst door Fast Eddy op 20-03-2017 om 20:18:24, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agrotrac 100

Foto van een Deutz-Fahr Agrotrac 100

Reacties

erik9831
Ik zal even men adres geven voor aflevering 😄
Fast Eddy
@erik9831

Morgen kan je er op bieden.
erik9831
@Fast Eddy welke website, of waar ? Ben benieuwd naar openingsbod.
wim-same
Same Silver 100
jordi 1455
@wim-same nee laser 100 model jaar 2012
Fast Eddy
Ritchie Bros, Meppen.
vedder
Dat tier 0 spul van de veilingen wordt overal gewoon in nederland aangeboden, zou dat geen problemen geven als je dat koopt en hier gebruikt?
erik9831
@vedder staat toch in de uitleg ... op hun website.

No EC declaration of conformity, no registration, not registrable in Europe.
vedder
@erik9831 Ja dat kan, maar toch staat er een boel van dat spul te koop bij diverse nederlandse handelaren en zelfs dealers. Kan het dan zijn dat je te goeder trouw ( onwetend) een ding koopt en dat de overheid die dan weer komt vorderen, of aan de ketting legt.
erik9831
@vedder dat denk ik niet ... Is hetzelfde als met je wagen op prive rijden en op de openbare weg. Op prive mag je zonder nummerplaten, maar op de baan ben je verplicht om je wagen in te schrijven. Als je nu zegt, deze trekker koop ik, omdat hij 100pk heeft en ik kan die gebruiken om aan de voederwagen (om maar iets te noemen) te hangen, dan is er geen probleem. Hij is daardoor een wel goedkope oplossing.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotrac 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!