Eindelijk die harkarm teruggevonden.. Foto is geplaatst door GerbertXL op 20-03-2017 om 22:24:00, met 5 reacties.

BLOOPERS Stuk

GerbertXL
Eindelijk die harkarm teruggevonden.

Reacties

wim-same
@GerbertXL Dan hoop ik voor je dat je geen schade heeft aan de opraapwagen of de pers.
Ik heb wel eens zo'n harkarm in een grootpakpers gehad, precies op de krullen van de tanden die gehard zijn, maar ik had veel schade aan de pers. Perswagen was ontzet.
Baltus_steyr
Ik heb er eentje in mijn taarup gehad. de rotor kon het hebben, de messenbak heeft een tik gehad waardoor die nu lichtelijk krom staat...
GerbertXL
Er is een messenhouder uitgebroken vorig jaar, ik vermoed dat het hierdoor kwam. Ik wist geeneens dat ik ´m ingekuild had totdat m´n vader ´m tegenkwam met voeren, ook de uitkuilbak heeft er niks aan overgehouden.
Fendt_John Deere
Je dakluik en banden zijn er niet op gerekend als er zo'n ding door de lucht komt vliegen. Ik ben er best van geschrokken toen we zo'n verloren ding tegenkwamen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Stuk ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!