Zelfs 390 pk is eigenlijk nog wat te weinig voor de nieuwe schijfeg!Fendt 939 met Horsch Joker 8RTAkkerbouwbedrijf Avermaete - Hakendover (B)

Fendt 939

mike_v
Zelfs 390 pk is eigenlijk nog wat te weinig voor de nieuwe schijfeg!

Fendt 939 met Horsch Joker 8RT
Akkerbouwbedrijf Avermaete - Hakendover (B)

Reacties

Fendt926Driver
Ging het zwaar?
Ik had net een 12m brede chijveneg gezien om mijn 926 eens iets mee te plagen. Maar daar hoef ik dus niet aan te beginnen?
mike_v
Zelf heb ik hem niet lang aan het werk gezien, maar ze vertelde me dat hij er toch zijn werk aan had @Fendt926Driver. Is wel ook nogal zware grond daar, dat scheelt.

Zal ook wel aan de perceelsrand liggen, maar de trekker werd "gewoon" scheef getrokken.

(klik om te vergroten)

Fendt926Driver
@mike_v en dan lijkt me deze
schijveneg lang geen 12m breed.
die houdt bij 9m breed wel op
bietje
@Fendt926Driver Sterker nog, een Horsch Joker 8rt is 7,25 meter breed.
mike_v
Ik zeg toch nergens dat deze 12 meter is @Fendt926Driver? Op de site staat inderdaad 7m en een beetje 😉 .
Fendt926Driver
@mike_v nee. Begrijp mij niet verkeerd. Ik kan een 12m brede kopen. En ik moest zo van de foto inschatten hoe breed deze was. Daarom mijn giswerk over de breedte
noordhof
@mike_v 1050 ervoor en kijken hoever je deze krijgt !
jeroen13
Die horsch terrano 5 fx waarmee ze op 25cm diepte er door gingen was al zwaar genoeg voor de 939! toen gingen de voorwielen ook de lucht in bij het uit heffen.
mike_v
Weet nie hoe diep ze daar toen mee reden. Maar de 933 kon die kleine horsch toch nog vrij makkelijk de baas leek me 😉
jeroen13
Was het op geploegd land of nog onbewerkt? ik heb het vorig jaar gezien op bieten land en toen had die 939 er zijn handen wel vol aan 😛
mike_v
Geploegd leek het in mijn ogen niet @jeroen13. Heb er niet op gelet of er nog een ploegvoor te zien was. Maar vermoed dat het wel bemest is geweest dus al een keertje doorheen is getrokken met de bemester. Maar dat was al wel een tijdje geleden dan ...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 939 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!