Foto van een Fendt 511 C. Foto is geplaatst door jehan op 08-04-2017 om 21:06:43, met 10 reacties.

Fendt 511 C

jehan
Foto van een Fendt 511 C

Reacties

jehan
Wat gaat hier gebeuren? .waarom stapt buurman uit ?
ZetorTwente
@jehan Hij heeft een bom in zijn trekker geplaatst, en zet het op een lopen terwijl zich een aanslag vol trekt... Niet meer te vertrouwen die buurmannen van tegenwoordig 😆
jehan
@ZetorTwente hahah lijkt er aardig op .nee buurman stapt uit want zn zoontje wou bij mij in de valtra..zoontje had de dag van zn leven haha
+2
trean
@jehan dat zal dan wel aan jouw liggen. Want de dag van je leven krijgen in een Valtra kan ik me niet voorstellen. Ik ben altijd blij als ik weer uit een Valtnietmet kan stappen. Bij de hitech blijf je maar schakelen als je 10 km langzamer wil rijden op de kopakker.
ZetorTwente
@trean Niet dat zo'n dyna-6 veel beter is op de weg 😁, en maar heen en weer met dat t hendeltje
trean
@ZetorTwente hebben een n141 Hitech op demo gehad. Smalle kopakkers met maaien is waardeloos. Wil je iets harder of langzamer.moet je meestal een andere groep. Zat toen te zoeken in M3, M4 en H1 met in elke versnelling 3 powershifttrappen. 3x4x3= 36:versnellingen. Dyna 6 met kruipbak heeft er ook 36. Maar dan logicher gegroepeerd. Automaat aan en je hoeft de T hendel niet aan te raken met mestrijden. Lukt je met die valpret niet.
+1
jehan
@trean klopt als je een versu had gehad was het mooier geweest die heeft 5 traps powershift in 4 groepen
JDuitW
Waarom een antenne op de motorkap?
+1
jehan
@JDuitW onze ervaring is als je hem hier neer zet je de antenne het langst heel houd ..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 511 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!