Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee. Er zijn er nog wel een paar.. Foto is geplaatst door RPCounty op 16-04-2017 om 22:48:45, met 11 reacties.

Ford 7810 Silver Jubilee

RPCounty
Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee. Er zijn er nog wel een paar.

Reacties

fendt 590
Wel mooi zo bij elkaar.
valmet 605
Omgeving lisse / lijmuiden rijd er nog 1 altijd gaaf.
+1
Daanfordje
@valmet 605 @mklok nog 1 voor de lijst?
mklok
@valmet 605 Als je hem eens tegenkomt en je heb de tijd ervoor , dan zou ik graag even de serie en unit nummers willen hebben met een foto . Kan hij ook op de lijst van mij.
+1
mklok
@RPCounty Maar de aantallen van toen die zijn er niet meer. Er zijn ook zilveren weer blauw gemaakt , dat wordt dan weer beweerd. En ook de uitvoeringen verschillen. In Engeland zijn ze met Full opties geleverd , dus met airco. Hier in nederland niet allemaal . En in België hadden ze ook weer andere uitvoeringen . En dan zijn er ook nog de niet echte silvers die zilver gespoten zijn om meer waarde aan de trekker te krijgen.
gudo
@mklok Als een niet echte silver, dus een orgineel blauwe, zilver is gespoten. is dit dan nog te achterhalen of het een neppe of echte is???
valmet 605
@mklok lachen een lijst. Ik heb de tijd niet voor zulke dingen. Hoe jammer ik het ook vind.
mklok
@valmet 605 zoveel tijd heb ik ook niet , maar wel leuk om te doen.
verwijderd
valmet 605
@mklok ik heb geen idee waar het ding slaapt zou een erg grote uitdaging worden.
mklok
@valmet 605 mocht je hem tegen komen , is geen verplichting.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 Silver Jubilee ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!