Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee , met zijn grotere broer in dezelfde kleurstelling.. Foto is geplaatst door mklok op 25-04-2017 om 17:08:10, met 5 reacties.

Ford 7810 Silver Jubilee

mklok
Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee , met zijn grotere broer in dezelfde kleurstelling.

Reacties

+2
erik9831
Die er naast ... Leuk probeersel, vind het niks 😄

De echte ... pak beter !!!
mklok
@erik9831 mijn mening ook. Enkel toen de 7810 SJ uitkwam vonden ze dat toen ook niks.
DualPower
Dit was in Engeland; die T6 is overgespoten en voor een goed doel geveild. In Engeland houden ze wel van deze kleur, en de Union Jack op de rand van de cabine maakt het helemaal af natuurlijk.
erik9831
@DualPower Ik vind het ook een mooie kleur, maar het ontwerp is niet waarvan je denkt Woow 😄

Moest hij nu ook die blauwe en zwarte streep hebben over de motorkap en de letters ook wat beter zijn, dan zou het al een heel ander beeld zijn. Dit lijkt meer op snel snel dan met passie. Misschien ook vierkante werklampen dubbel naast elkaar dan zou de gelijkenis wat beter zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 Silver Jubilee ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!