Foto van een County 7700-Four . Jammer van die motorkap maar wel een bijzondere trekker.. Foto is geplaatst door mklok op 29-04-2017 om 07:22:35, met 8 reacties.

County 7700-Four

mklok
Foto van een County 7700-Four . Jammer van die motorkap maar wel een bijzondere trekker.

Reacties

+1
Davie Landinifan
Mooi ding idd

(klik om te vergroten)

Foto zonder de motorkap ervoor😉
mklok
@Davie Landinifan Wou de kap graag zelf even weg halen maar ja ik ben ook te gast .
+1
kramer
Dit is zeker een mooie en aparte trekker, bij Johan op de koffie geweest?
Mijn trekker komt daar ook vandaan.
+1
mklok
@kramer Dat even kan je weg laten. Was er om kwart voor tien maar ging om half een pas weer weg. Wel gezellig en een super enthousiaste gast die Johan. Gaat me met meer dingen helpen. en strak van de cafeïne , maar dat geeft niet.
a3vandiejen
@mklok Heb je nog een projectje?, of voor de silver.
+1
mklok
@a3vandiejen Nu een beugel gehaald die binnen op de gereedschapskist komt zodat de kleine man beetje veilig mee kan rijden. En later misschien wel een project. Maar dat duurt denk nog wel even. Een Ford 6600 zou ik graag erbij willen . Wel een zescilinder ervan maken uiteraard. Eerst sparen.
+1
a3vandiejen
@mklok Mooi dat de kleine mee kan, en een beetje dromen kan geen kwaad......

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 7700-Four ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!