Foto van een Massey Ferguson 135 industrietrekker gebouwd in 1974, Oldtimerrondrit RotselaarStart van de rondrit: https://www.youtube.com/watch?v=mQn3eZw3tvY

Massey Ferguson 135

erik9831
Foto van een Massey Ferguson 135 industrietrekker gebouwd in 1974, Oldtimerrondrit Rotselaar

Start van de rondrit:

Reacties

+1
David Bakker
Dit lijkt mij eerder een 20E industrie trekker. Gebaseerd op de 200 serie
erik9831
@David Bakker Ik dacht ook al, dit is toch geen 135 ... Maar op het papier staat het wel te lezen. Hier heb ik hem ook nog een keer op foto staan, toen hij nog geen restauratie had ondergaan vorig jaar. tractorfan.nl/picture/982660/…

(klik om te vergroten)

a3vandiejen
@erik9831 Erik, @wim-same en ik vroegen ons af of het in Belgie verplicht is om voor en achter op de trekker een nummer plaat te monteren.
Of voldoet 1 er ook......
GV kenteken .
wim-same
@a3vandiejen Bekijk foto's van trekkers uit de grensstreek, en ja ziet achter meestal op de dakrand een kentekenplaat. Nieuwere trekkers hebben hier ook al plaats voor met kentekenverlichting. en voor vaak op de grill of naast een cabinestijl. Aanhangwagens moeten een witte plaat.
a3vandiejen
@wim-same Ja inderdaad Wim, zie het ook op de meeste trekkers.
+2
steyrlanzboy
Mooi
mklok

(klik om te vergroten)

Vind hem wel veel hier weg van hebben. MF 20 B

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!