Bezig met de ruiterpaden van zand voorzien.. Foto is geplaatst door Fendtpower312 op 14-06-2017 om 18:56:45, met 7 reacties.

Fendt 313 Vario

Fendtpower312
Bezig met de ruiterpaden van zand voorzien.

Reacties

+2
mdoornekamp
Dat werkt wel mooi zo.
Fendtpower312
@mdoornekamp Jah zeker voor de eerste keer zo rijden maar had biet gedacht dat het zo mooi ging 🤗
bartjuh
Worden die kanten ook nog aangevuld tegen wegstromen van t zand? En kan je de laagdikte ook verkleinen of vergroten?
Fendtpower312
@bartjuh nee de kanten worden niet aangevuld de paarden lopen dat wel op zijn plek en de hoogte kan niet worden afgesteld want die bak hebben voor deze klus waar ik mee bezig ben speciaal gemaakt is ook een test misschien dat we er na nog gaan aanpassen.
+1
GerbertXL
Zeer mooi systeem, lekker doorwerken in je eentje.
Ik ben benieuwd, wie betaald dit? Ik mag hopen dat de burger niet platligt voor die knollen, maar ik heb wel gekkere dingen meegemaakt.
Fendtpower312
@GerbertXL Jah zeker mooi klusje zo weer geweest even 3 dagen tijd even 400m3 zand weg gereden. Dit betaald het recreatieschap.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 313 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!